damian.? Napisano 3 Października 2015 #336421 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Witajcie zmotywowała mnie ta sytuacja do założenia konta choć gram juz długo na ffa ale dzisiaj to była totalna przesada gdyż iż ponieważ było chateau, miałem ten stan w którym lubię grać był full serwer a jakaś kur*a za przeproszeniem weszła dała vota zmiana? -tak -tak -tak -tak po czym zmieniła mapę na dd2 choć są 2 serwery typu only dd2. Mam nadzieje że osoba która zmieniła mapę przyzna się bo niestety nie mam pojęcia kto to był i poniesie konsekwencje. Dodaje screena z listą osób które grały w tym momencie. Mafia był afk już jedną mapę więc raczej to nie on. http://zapodaj.net/ef4062a1e8a7c.bmp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semper fidelis Napisano 3 Października 2015 #336525 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Wszystko mozna sprawdzic w logach takze to nie jest problem (choc innego admina nie widze na zalaczonym obrazku). Temat zmian map byl niedawno poruszany widac nie wszyscy zrozumieli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 7 Października 2015 #337965 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Niestety ale tylko jeden admin był podczas incydentu obecny na serwerze. Prosiłam wielokrotnie o te mapy, nawet ostatnio pojawił się temat w dziale adminów . . Wspólnie z druga opiekunką zdecydowałyśmy, że admin mafia2055 otrzymuje ostrzeżenie w odpowiednim dziale. Mam nadzieje, że to był 1 i ostatni raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 7 Października 2015 #337966 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi