damian.? Napisano 3 Października 2015 #336421 Napisano 3 Października 2015 Witajcie zmotywowała mnie ta sytuacja do założenia konta choć gram juz długo na ffa ale dzisiaj to była totalna przesada gdyż iż ponieważ było chateau, miałem ten stan w którym lubię grać był full serwer a jakaś kur*a za przeproszeniem weszła dała vota zmiana? -tak -tak -tak -tak po czym zmieniła mapę na dd2 choć są 2 serwery typu only dd2. Mam nadzieje że osoba która zmieniła mapę przyzna się bo niestety nie mam pojęcia kto to był i poniesie konsekwencje. Dodaje screena z listą osób które grały w tym momencie. Mafia był afk już jedną mapę więc raczej to nie on. http://zapodaj.net/ef4062a1e8a7c.bmp.html
semper fidelis Napisano 3 Października 2015 #336525 Napisano 3 Października 2015 Wszystko mozna sprawdzic w logach takze to nie jest problem (choc innego admina nie widze na zalaczonym obrazku). Temat zmian map byl niedawno poruszany widac nie wszyscy zrozumieli...
*AnGeLa* Napisano 7 Października 2015 #337965 Napisano 7 Października 2015 Niestety ale tylko jeden admin był podczas incydentu obecny na serwerze. Prosiłam wielokrotnie o te mapy, nawet ostatnio pojawił się temat w dziale adminów . . Wspólnie z druga opiekunką zdecydowałyśmy, że admin mafia2055 otrzymuje ostrzeżenie w odpowiednim dziale. Mam nadzieje, że to był 1 i ostatni raz.
*AnGeLa* Napisano 7 Października 2015 #337966 Napisano 7 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
3 Paź
2
7 Paź
2
Najaktywniejsi w tym temacie
*AnGeLa* 2 posts