Mysterious Napisano 3 Października 2015 #336355 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 [align=center]Witam[/align] Moją propozycją jest dodanie nowych noży np: - Karambit | Crimson web - Shadow daggers- ponieważ weszła nowa skrzynka shadow case więc również można dodać mogłaby to być skrzynka do pistoletów np glock lub usp bo jest wiele ładnych skinów do tego Mam nadzieję, że moje pomysły wejdą w życie [align=right]Pozdrawiam ~Myster [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Października 2015 #336691 Administrator Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Wszystko fajnie, ale muszę uzgodnić z twórcą paczki czy będzie taka możliwość, ponieważ z tego co mi wiadomo jest pewien limit na modele danej broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Października 2015 #339172 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi