Gość Guest Napisano 2 Października 2015 #336125 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Witam. Bo mam takiego virusa na steamie że wszystkim moim znajomym wysyla mi taką wiadomość " wow https://www.youtube.com/watch?v=fmX85E2299I" pisze wow i ten link ... usunąłem tego virusa kompy tez czyscilem antywirusami różnymi i wgl a dalej to wysyła . Mógłby mi ktoś pomóc , czy ktoś z was wgl też mial takiego virusa musze to jakąś usunąć bo wkoncu mi zablokują konto steam . Proszę o pomoc z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Października 2015 #337271 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Brak zainteresowania autora tematu jak i użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Października 2015 #337272 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi