Silverka Napisano 2 Października 2015 #336013 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Nick: Silverka Wiek:28 Data rejestracji na forum:4 lipca 2014 Czas spędzony na forum: 6d 23h 44m 36s Doświadczenie w ocenianiu: wystarczające. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Kilka razy ssy kiedyś. Dlaczego Ty?Są dwie osoby na urlopie w Ub team, ekipa się zmniejsza, chętnie pomogę. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Ostatnio od rana do godziny 16 oprócz weekendów. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie:Kilka osób zna moją poprzednią sytuacją jaką miałam, ale to już się nie powtórzy. Wprowadzam pewne zmiany w swoim życiu i demko czy ssy nie będą problemem. Myślę,że nie było ze mną kłopotu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 2 Października 2015 Weteran MH #336101 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 zestaw na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 2 Października 2015 Weteran MH #336105 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi