nebi Napisano 1 Października 2015 #335937 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Czemu ma służyć nocny dd2? Mi tylko przeszkadza poprzez duży kontrast między jasną kolorystyką dd2 a czarnym niebem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Października 2015 #336228 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Zapytaj @aquaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebi Napisano 3 Października 2015 Autor #336315 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 happy: jeśli to jedyny powód to słabo bo nowych graczy nie zachęci bo niby i czym? Może tylko zniechęcić do gry (np. takich jak ja). Zresztą znowu widoczny jest spadek grających wieczorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Października 2015 #336342 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Spadek jest bo reklamy nie ma... Zaraz naklepie temat o tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Października 2015 #336346 Administrator Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Z tego co mi wiadomo większości osób podoba się pomysł. To jest kwestia przyzwyczajenia tylko i wyłącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Października 2015 #336351 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Dokladnie. Nie zostanie to wylaczone ze wzgledu na 5 graczy bo stu innym sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Października 2015 #336352 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi