domelxmonster Napisano 1 Października 2015 #335926 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Dziś o 19:30 wyszedłem z serwera i o 20:00 wszedłem na serwer po czym niemiałem skinów w poszczególnych kategoriach zabrakło mi skinów. AK-47: Jaguar, Asimov, Aqua Marin. M4a4:Posejdon,Red Scared. Deagle: Cobalt Disruption, Blaze.Famas: Tiger, Dragon King . I tyle proszę o zwrócenie moich skinów. Mój nick w cs 1.6 domelxmonster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 1 Października 2015 #335935 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Wlasnie przed chwilka zostaly wprowadzone piny. Drop zostal zwiekszony abyście dropili skiny, ktore wam znikly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 1 Października 2015 #335936 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi