ALJZK Napisano 18 Stycznia 2023 #685168 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2023 Nick: AlojzyK Wiek: 19 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:511465072 CS 1.6/CS:GO: CS:GO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: ogólnie to ciągle mi powiadomienia przychodzą z działów Ub i reszty i zaglądam dosyć często Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Oczywiście. Coś o sobie: Raczej każdy mnie kojarzy Doświadczenie: Nie pamiętam kiedy dokładnie dałem informacje adiemu żeby zabrał mi permisje bo nie mam czasu ale około roku chyba będzie. Dlaczego Ty: Ogólnie to zrezygnowałem bo było mało czasu też pomagałem komuś z dc i nauka ściskała, ale teraz mam go nadmiar a brakuje tego trochę. ps. @Kso dzięki za nominacje Missia, aquax, Squb i 4 innych dodali reakcje 1 2 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 22 Stycznia 2023 #685593 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2023 Zestaw został wysłany na pw, 24h na rozpiske. Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 24 Stycznia 2023 #685799 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi