bydlak Napisano 1 Października 2015 #333863 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Witam proponuję wgrać plugin dzięki któremu admini będą mogli widzieć co piszą gracze żywi i nie żywi. Dlaczego? Ponieważ dużo adminów, graczy piszę mi nie raz na u@ w trakcie mojej gry ze niektórzy gracze ładnie ubliżają mi czy tam drugiemu adminowi który również żyje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styl Pokazu :* Napisano 1 Października 2015 #333869 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Tak, to dobry pomysł, dużo ludzi hejtuję adminów w trakcie jak admin żyje a oni nie lub odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Października 2015 #333932 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 http://amxx.pl/topic/228-admin-listen/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Października 2015 #333920 Administrator Udostępnij Napisano 1 Października 2015 ten plugin wywoluje strasznie duzo zapytan i error logow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 1 Października 2015 #333915 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Nie mam pojęcia co jest wgrane na cod bf4 dd2, chyba po prostu cwar jest ustawiony by każdy widział co pisze każdy, to jest dobre, bo na codzie i tak info nie ma większego znaczenia:) Przyzwyczajenie:) Nie u mnie, na serwerze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuligan KSG Napisano 2 Października 2015 #336018 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 od tego jest u@ można też wrzucić screena na forum i poprosić o zbanowanie o ile gracz czuje się tak bardzo urażony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 6 Października 2015 Autor #337827 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi