hania na tesciu Napisano 21 Stycznia 2023 #685426 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Twój nick podczas gry: hania na teściu Godzina, data zdarzenia: 21.01.2023 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:' STEAM_0:0:219695926' Uzasadnienie: Witam ponownie, z tej strony ja czyli Hania wracam do Was, ponieważ dostałem dziś niesłusznie! blokade na serwisie only dd2 za używanie sgs, a z tego co czytałem regulamin nic takiego w nim nie ma, nie ma podpunktu który zakazuje używanie sgs/gs. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej unbanicji. Pozdrawiam ja czyli Hania na krótkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 21 Stycznia 2023 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #685427 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Zalecam przeczytać jeszcze raz. Napisałem ci na serwerze ze nie mozna robic sgs, postanowiłeś robić je dalej. "2. Pozostałe zakazy: - SGS, GS (RUSSIAN DUCK) itp." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 21 Stycznia 2023 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #685428 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi