hania na tesciu Napisano 21 Stycznia 2023 #685426 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Twój nick podczas gry: hania na teściu Godzina, data zdarzenia: 21.01.2023 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP:' STEAM_0:0:219695926' Uzasadnienie: Witam ponownie, z tej strony ja czyli Hania wracam do Was, ponieważ dostałem dziś niesłusznie! blokade na serwisie only dd2 za używanie sgs, a z tego co czytałem regulamin nic takiego w nim nie ma, nie ma podpunktu który zakazuje używanie sgs/gs. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej unbanicji. Pozdrawiam ja czyli Hania na krótkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 21 Stycznia 2023 #685427 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Zalecam przeczytać jeszcze raz. Napisałem ci na serwerze ze nie mozna robic sgs, postanowiłeś robić je dalej. "2. Pozostałe zakazy: - SGS, GS (RUSSIAN DUCK) itp." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 21 Stycznia 2023 #685428 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2023 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi