Styl Pokazu :* Napisano 30 Września 2015 #335747 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Nazwa:Pułkownik Opis:Ma dodatkowe 15dmg z MP5 jak i usp, ubranie wroga i 3 skoki Statystyki Życie:10 Wytrzymałość:10 Inteligencja:5 Kondycja:25 Statystyki można jakoś ustalić Proponowałbym żeby to była klasa Premium Więc wypowiadajcie się co myślicie o tej klasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 30 Września 2015 #335754 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Ja jestem na Tak Ale proponuje ją delikatnie osłabić i dodać jako zwykłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 30 Września 2015 #335803 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 klasa zbedna! byly dodane ostatnio nowe klasy zwykle jak i premium. a poza tym jest to praktycznie to samo co daje prek "zestaw pulkownika" bez 3 skokow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 30 Września 2015 #335810 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 W tym momencie zgodzę się z Masterem. Ta klasa jest coś w stylu perku zestaw pułkownika . Nie ma sensu dodawać tej klasy. Czas pomyśleć o lepszych klasach zwykłych, a nie dodawać tylko premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 1 Października 2015 #335855 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 A ja mam taką propozycje by dodać klasy od lvl i tą klasę dać od jakiegoś lvl. Tylko tych klas trochę wiecej dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 1 Października 2015 #333522 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi