Desire Napisano 30 Września 2015 #335745 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Głosujemy ! 1. 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 1 Października 2015 #333962 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Walka będzie wyrównana. Jak dla mnie obie prace są bardzo dobre, ciężko było wybrać. Mimo że na dwójce Zed trochę za jaskrawy wybieram właśnie, ją. Bardziej przypadła mi do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 1 Października 2015 #333865 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Jedynka jak dla mnie lepsza, lepiej wtopiony render i nie jest prześwietlona jak dwójka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 1 Października 2015 #333634 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Od razu wiadomo czyja praca kogo ale nie będę psul zabawy. Wybieram dwójkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 1 Października 2015 #333639 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Zed kozacki swietne prace panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 2 Października 2015 Autor #336111 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Głosowanie trwa do jutra. Panowie idą łeb w łeb, nie da się ukryć, że prace są na wysokim poziomie. Jeśli będzie remis, przewiduję dogrywkę dla was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 3 Października 2015 Autor #335208 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Z niewielką przewagą bo tylko 1 głosu wygrał @Itashiro ! Gratulacje i niebawem zapraszam do następnego głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 3 Października 2015 Autor #62270 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi