BOT_PZL CS:GO COD 200 Posted January 23 Share Posted January 23 Nick: BOT PZL Imię: Grzegorz Wiek: 27 Doświadczenie: Posiadałem admina w CS 1.6. Znajomość SM 4/10: Dlaczego chcesz zostać adminem?: Dużo czasu spędzam na serwerze, a nie zawsze jest dostępny admin który może zbanować Ruskich Odpaleńców. Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/PZL1/home Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/BOT PZL/145.239.19.229:27015/ Osoby które grają na serwerze napewno często mnie widzą. Ogólnie mam dobry kontakt z graczami i Opiekunem serwera. Adamekh CS:GO COD 200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamekh CS:GO COD 200 Posted January 23 Share Posted January 23 (edited) A jednak namówiłem ! ❤️❤️❤️ Doswiadczenie : jakieś jest ! Znajomość sm : szybko Cie wyszkole Stara gwardia serwera zna tego Pana bardzo dobrze ! Pomocny, kulturalny i często spotykany gracz Admin jest potrzebny, ja siedzę bardziej w godzinach wieczornych przez prace Podpisuje się pod tym podaniem dwoma rekami ! - BIERZCIE GO Edited January 23 by Adamekh Link to comment Share on other sites More sharing options...
skunks1K Posted January 23 Share Posted January 23 (edited) jako osoba ktora gra dosyc czesto na serwerze napotykam sie czasami z problemem ze jest cheater a brakuje adminow przez co inni gracze sa zmuszeni do czekania lub grania bez zabawy, gracz jest pomocny co do nowych osob na serwerze a na cod modzie jest on aktywny od dawna. Jak dla mnie przyda sie wiecej adminow na serwerze tym bardziej takich jak ta osoba Edited January 23 by skunks1K Adamekh CS:GO COD 200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted January 24 Administrator Share Posted January 24 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...