JAEGARNNN Napisano 30 Września 2015 #335650 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Nick: JAEGARNNN Wiek: 22 Data rejestracji na forum: Niestety dziś, mialem konto założone bodajże na początku tego roku na email: [email protected] ale nie przychodzi mi link na email co do przypomnienia hasłą, dlatego załozone jest nowe, jezeli to bylo by mozliwe, chetnie wolalbym tamto konto, niz to Czas spędzony na forum: Niezbyt wiele Doświadczenie w ocenianiu: Bardzo duże, jestem sędzią na portalu Anticheat.pl http://www.anticheat.pl/forum/?showuser=8703 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak, ale na innym koncie i dostałem ub Dlaczego Ty?: Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: na komputerze jestem prawie codziennie po 7-8 godz, wiec wiadomo ze w tym czasie poswiece na pewno z 5 godz, jak nie wiecej Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Nie mialem tutaj nigdy admina, ale mialem na innych sieciach Coś od siebie: Mam na imie Michał, mam 22 lata, chodze do Zaocznej Szkoly Policealnej. Interesuje sie sportem a dokładnie piłką nożna i muay thai. Oceniam demka od 10 lat, byłem w UBT na kilku sieciach (goserv.pl cs-joker.pl pochylnia.pl). Nie liczę na wiele, bo widze, ze warunkow nie mam spelnionych na forum, ale czasem warto postawic na doswiadczenie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 30 Września 2015 Weteran MH #335651 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). po 2 rejestracja 14:31 podanie 14:42 10 minut na forum i juz podanie daj sie poznac itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 30 Września 2015 Weteran MH #335652 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi