JAEGARNNN Napisano 30 Wrze艣nia 2015 #335650 Udost臋pnij Napisano 30 Wrze艣nia 2015 Nick: JAEGARNNN 聽 Wiek: 22 聽 Data rejestracji na forum: Niestety dzi艣, mialem konto za艂o偶one bodaj偶e na pocz膮tku tego roku na email: [email protected] ale nie przychodzi mi link na email co do przypomnienia has艂膮, dlatego za艂ozone jest nowe, jezeli to bylo by mozliwe, chetnie wolalbym tamto konto, niz to 聽 Czas sp臋dzony na forum: Niezbyt wiele 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Bardzo du偶e, jestem s臋dzi膮 na portalu Anticheat.pl聽http://www.anticheat.pl/forum/?showuser=8703 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak, ale na innym koncie i dosta艂em ub 聽 Dlaczego Ty?: 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: na komputerze jestem prawie codziennie po 7-8 godz, wiec wiadomo ze w tym czasie poswiece na pewno z 5 godz, jak nie wiecej 聽 Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie) Nie mialem tutaj nigdy admina, ale mialem na innych sieciach 聽 Co艣 od siebie: Mam na imie Micha艂, mam 22 lata, chodze do Zaocznej Szkoly Policealnej. Interesuje sie sportem a聽dok艂adnie pi艂k膮 no偶na i muay thai. Oceniam demka od 10 lat, by艂em w UBT na kilku sieciach (goserv.pl cs-joker.pl pochylnia.pl). Nie licz臋 na wiele, bo widze, ze warunkow nie mam spelnionych na forum, ale czasem warto postawic na doswiadczenie.聽 聽 聽 聽 Pozdrawiam 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 30 Wrze艣nia 2015 #335651 Udost臋pnij Napisano 30 Wrze艣nia 2015 Wymagany Admin na jednym z serwer贸w Multi-Head.pl, bez ostrze偶e艅 w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesi臋czny sta偶). 聽 聽 聽 po 2 rejestracja 14:31 podanie 14:42 10 minut na forum i juz podanie daj sie poznac itp.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 30 Wrze艣nia 2015 #335652 Udost臋pnij Napisano 30 Wrze艣nia 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi