''Kierownik'' Napisano 26 Stycznia 2023 #685969 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Imię: Szymon Wiek: 18 Staż na forum: 2 lata Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Brak Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 6/10 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Nwm na ile mój kochany OP @pemeq pozwoli Napisz coś o sobie: Nazywam się Szymon, mam 18 lat (rozumem ok 9/10), na co dzień uczę sie w Branżowej szkole na zawód monter sieci i instalacji sanitarnych, interesuję sie pająkami głównie ptasznikami sam posiadam jednego, gram na Codzie 400 Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 26 Stycznia 2023 #685971 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Przyda się kolejny murzyn do naszego pola bawe.. Urzekłeś mnie tym podaniem Born, pemeq #URLOP i ''Kierownik'' dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 26 Stycznia 2023 #685972 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi