pemeq #URLOP Napisano 26 Stycznia 2023 #685988 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 --------------------------------------------------------------------- Dziś na ruszt wpadł @''Kierownik'' Wielu go nie zna wielu nie kojarzy ale jest i on! W tym wydaniu 5 wybrańców ma szansę zrównać z błotem osobę, która się smaży na ruszcie! Tu nie obowiązuje piękno wypowiedzi i tylko dobre słowo, a wręcz każdy czeka na równanie takiej osoby z błotem! --------------------------------------------------------------------- 1. Co sądzisz o @''Kierownik'' ~Cwaniak ~nic o nim nie mam zdania na jego temat ~Gówno takie ~Kierownik to osoba specyficzna, która jest czasem miła czasem wredna ale najczęściej napierdolona. ~W porządku ziomek, mega pozytywny i wyluzowany, nie mogę powiedzieć złego słowa --------------------------------------------------------------------- 2. Do czego mógłbyś/mogłabyś go porównać? ~osoby ktora wiecznie siedzi pod biurkiem ~ Kierownika mógłbym porównać do rolnika czekającego aż panna do niego przyjdzie. ~do sraczki ~Do chleba z masłem ~Do raka płuc --------------------------------------------------------------------- 3. Co odróżnia go od innych użytkowników? ~Kierownika odróżnia fakt że lubi siedzieć pod biurkiem @pemeq oraz @Born i uwielbia się nade mną znęcać. ~anonimowosc ~brak mózgu ~Podejrzewam, że obecnie lekka anonimowość ~Charakter --------------------------------------------------------------------- 4. Jaka ranga najbardziej pasowałaby do @''Kierownik'' ~śmierdziel ~Opiekun cod mod 400 ~zadna nie nadaje sie do nieczego ~Opiekun COD400 ~Dziewczyna --------------------------------------------------------------------- 5. Jaka była Twoja pierwsza myśl gdy go poznałeś/aś? ~O KURWA! ~Nienawidzę śmiecia psuje mi grę zabrał mi biurko. ~bot ~Śmieszny chłopak, nie strzeli focha i można pożartować z nim ~Dziewczyna --------------------------------------------------------------------- 6. Jaka jest jego największa wada? ~Olewanie kumpli jak siedzi z dziewczyną na ts, porównując to do czasów gdy dał dostęp @pemeqdo farminga. ~Charakter ~Może brak dążenia po swoje tj. rozwianie anonimowości, by pełnić wszelakie funkcje na forum ~jest zjebany ~bycie noobem --------------------------------------------------------------------- 7. Jaka jest jego największa zaleta? ~charakter ~Nie ma żadnej zalety ten człowiek same wady. ~Zdecydowanie duża rozmowność i swoboda prowadzenia gadki ~brak ~bycie noobem --------------------------------------------------------------------- 8. Jeśli miałby być postacią z gry to jaką byłby według Ciebie? ~do pou ~Jakimkolwiek czarnuchem ~Ted ~yuumi z lola ~Mario --------------------------------------------------------------------- 9. Co najbardziej Cię w nim denerwuje? ~to że pyskuje ~trucie dupy, chociaż ostatnio mniej ~Niszczenie mi marzeń, zajmowanie mojego miejsca pod biurkiem, lenistwo. ~nic ~Charakter --------------------------------------------------------------------- 10. Opisz go jednym słowem. ~BornToWork ~biurko ~Tak ~tępy chuj ~Lizodup. --------------------------------------------------------------------- Dzięki wielkie za udział! Do następnego! RYBSON, aquax i Born dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 26 Stycznia 2023 #685993 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Pracuj pracuj, a będziesz na czele kołchozu kiedyś pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
''Kierownik'' Napisano 26 Stycznia 2023 #685995 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 moim zdaniem oszczerstwa nic takiego sie nie wydarzyło a tak szczerze dzięki za trochę atencji Godzinę temu, pemeq napisał: ~BornToWork pamiętajcie pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 26 Stycznia 2023 #685996 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Plus za robotę i oby tak dalej pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi