Skocz do zawartości

Adnim dd2

kit

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium

mam na ime Kit

gram w cs pewnie z 11 lat

mam duzo lat na karku (wstyd sie przyznać ile)

amx, ogarniam doskonale

regulamin- znam swietnie, tak myślę

steam tylko

admin na sieci tak, właściciel tak, w wielu sieciach do sprawdzenia na steam macie.

Dlaczego - bo kocham tą gre, nie lubie nieczystej gry, siedzenie na respie itd

Ponadto lubę miła atmosferę na sieci,

Dzieki za komentarze dobre czy też złe.

Pozdrawiam

KIT

• Premium

Widzę kolego że czytac nie umiesz albo spiny szukasz napisałem ,dlaczego ja, własnie dlatego żeby eliminowac takich co graja na czitach, albo rozum im nie pozwala mysleć, Poza tym widzę że jesteś złośliwy, ale niech tam, obleci mnie to. Pozdrawiam, Kit

"Masz tyle postów i pochwał a zachowac się nie umiesz!"

Na serwerze ja powtarzam JA ciebie nie widziałem ale to może być spowodowane że się mijamy lub jestem ślepy :D

Fajnie jak byś skorzystał z wzoru i tam napisał lepiej to wygląda moim zdaniem.

Czy to nie jest twój GT? : http://www.gametracker.com/player/kit/80.72.43.106:27027/Jeżeli tak to nie spełniasz warunku że musisz mieć minimum 100h na serwerze a masz obliczając z tego 27h i tam parę minut 

//Edit: No muszę coś tu dopisać :D Dotyczące postów masz ich 8 troszkę mało((Zaraz będą coś pisali na dole pewnie że co tam posty itd. itd.)) Ale admin powinien być aktywny na forum i brać w nim udział nwm np. Losowanie Lotto itd itd.

//Edit No znowu muszę no muszę się przyczepić :D. Sprawa dotyczy wieku. Boisz się napisać swojego wieku? Nikt się tutaj nie będzie z ciebie śmiał masz 30 napisz to masz 16 itd. itd. Napisz nikt tutaj z tego się nie będzie śmiał w jakim wieku grasz w gry komputerowe ;)

Ja ciebie też, a ilośc postów nie świadczy o aktywności na forum czy sieci, tylko sensowne wypowiedzi , aktywnośc to nie smrodzenie na forum bleble.

A może odpowiesz na pytanie czy to twój był GT. Bo coś nie chcesz na nie odpowiedzieć. No wiem nie świadczy ale ktoś kto stara się o admina na jakiejś serwerowni powinien być aktywny na forum 

To nie jest nabijanie postów więc który to jest twój GT ? Hm. Widzę tylko jeden nick kit na Game Track Multi-Head więc może dodasz do swojego podania Game Track bo bez tego ani rusz na posadę admina bo tak to by każdy sobie gadał że ma sporo,sporo godzin a by wychodziło że przegrał nie całe 10h lub mniej lub więcej. W podaniu podałeś że nazywasz się Kit a nie inaczej więc jak napisałeś nick z forum a na serwerze masz inny to popraw bo nikt nie jest ślepy że nie widzi nicku na górze a poza tym może byś zachował jakiś szacunek i odzywał się normalnie a z nie z fochami mi tutaj piszesz. Pytam ciebie więc odpowiadaj bo nie tylko admini a też gracze((Chyba xDDDD)) decydują czy też będziesz w administaracji serwera i od ciebie będzie zależało czy przez okres próbny admina będziesz się sprawował dobrze czy będziesz nadużywał władzy admina że np admin może to ty tego nie możesz itd.((każdy pewnie z graczy,adminow,grafików,ubteamu itd. wie o co chodzi mi w tym zdaniu)) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...