pemeq #URLOP Napisano 31 Stycznia 2023 #686405 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 Nick: pemeq Wiek: już za kilka miesięcy 18 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:508009550 CS 1.6/CS:GO: cs 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: zależy od dnia, ale zawsze jak jestem przy kompie i gram to forum w tle odpalone Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Jak najbardziej Coś o sobie: Większość ludzi mnie zna niektórzy z dobrej strony niektórzy z tej złej, ale co sądzą o mnie inni to mnie średnio obchodzi, interesuję się informatyką oraz lubię niekiedy pograć sobie w piłkę nożną Doświadczenie: Posiadane jest Dlaczego Ty: Posiadałem 2 razy takową rangę tutaj na sieci, raczej sprawowałem się dobrze na tym stanowisku i nie było chyba żadnych zastrzeżeń co do mojej roboty, mimo że się nic nie dzieje to dodatkowa para rąk do pilnowania tego się przyda Fox_r2, Mefedr0n i kameleonn dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Lutego 2023 #686766 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi