Qdema Posted February 10 Share Posted February 10 Twój nick podczas gry: QDemą Godzina, data zdarzenia: 18:53 02-10-2023 Mapa: de_mirage 145.239.236.193:27230 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:539714133 Uzasadnienie: Witam prawdopodobnie dostałem bana za cheatowanie od "Styropian" a nie cheatowałem poprostu istnieja ludzie ktorzy potrafią byc tak dobrzy jak ja, ale jak widac ten Administrator tego nie rozumie nie pozdrawiam tego pana obejrzyj sobie demko i sie zastanow czy nadajesz sie na Admina nie pozdrawiam, prosze o odbanowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styro ONLY MIRAGE Posted February 10 Share Posted February 10 Przepraszam ze bana "dobrego gracza" missclikiem dałem Ci bana pomyliłem bindy na muta poniewaz chcialem zmutowac innego gracza. Prosze o unbana dla niego Qdema and ALJZK CS:GO 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julshi Posted February 10 Share Posted February 10 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...