Albandi Napisano 27 Września 2015 #334991 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 1. Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar Tematyka: Dziewczyna, Samochód, Motor ; coś w tym stylu (MOŻECIE TEŻ MNIE ZASKOCZYĆ) Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): BRAK Kolorystyka: OBOJĘTNA (MOŻE BYĆ KOLOR NIEBIESKI LUB CZERWONY) Rozmiar: 200x200 Napis: FearS lub FS Inne uwagi: Zajmuje się grafiką, ale nie umiem zrobić pracy dla siebie nic mi nie odpowiada 2. Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura Tematyka: Dziewczyna, Samochód, Motor ; coś w tym stylu (MOŻECIE TEŻ MNIE ZASKOCZYĆ) Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): BRAK Kolorystyka: OBOJĘTNA (MOŻE BYĆ KOLOR NIEBIESKI LUB CZERWONY) Rozmiar: OBOJĘTNY Napis: FearS Inne uwagi: Zajmuje się grafiką, ale nie umiem zrobić pracy dla siebie nic mi nie odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 2 Października 2015 #335994 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Dałeś wolną rękę więc masz Freeman'a ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 2 Października 2015 Autor #336051 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Nawet spoko + dostajesz za chęci. Czekam na innych grafików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 5 Października 2015 #337379 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Brak zainteresowania. c/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 5 Października 2015 #337380 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 5 Października 2015 #337381 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia niezrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi