S3th Napisano 15 Lutego 2023 #688041 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 (edytowane) Witam zostalem okradziony z nicku S3th gdzie mialem ponad 160 lvl elektryka oraz bylem 2 w ranku ...... ktos wpierdolil sie na moj nick i zalozyl sobie swoje haslo ..... pisze ten post bo chcialbym odzyskac moj nick na ktorym spedzilem na serwerze miliony godzin oraz zglosic ,ze system rezerwacji nicku jest jakis niestabilny albo nie dziala pare razy musialem ponawiac say /konto by mi nikt nie ukradl mojego dorobku i tak np w pon o 10 rejestruje nick potwierdzam rezerwacja jest nastepnego dnia juz nie ma Zgłaszam to bo juz na moim nicku ktos zrobił ponad 500 kili i zabral tzw moja tozsamosc . Musialem zalozyc teraz nowe konto tu na forum z racji tego ,ze jetem u was juz pare lat i nie pamietałem passow do starego konta oraz maila ktorego wtedy mialem prosze o jakas reakcje chcialbym odzyskac swoj nick na ktorym gram juz od 11 lat Edytowane 15 Lutego 2023 przez S3th ***Destro*** dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
***Destro*** Napisano 16 Lutego 2023 #688108 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 @aquax da rade cos z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S3th Napisano 16 Lutego 2023 Autor #688111 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Ok juz pisze do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 16 Lutego 2023 #688125 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi