scnhhh Napisano 18 Lutego 2023 #688349 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Twój nick podczas gry: S3th Godzina, data zdarzenia: 19;07 Mapa: cs_wiocha STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : S3th [AMXBans] Reason : ' podszywka ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1448363226 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.16.173.66 ' [AMXBans] =============================================== Kicked :"You are banned. Check Your Uzasadnienie: Tak z dupy gralem jak zwykle i widocznie to komus przeszkadzalo i dostalem bana powod " Podszywkka" nie wiem jakim cudem btw. jak mam haslo zrobione iod poczatku gry i kupione klasy premium i ja jestem wlascicielem konta a dostaje za podszywke ... PROSZE OD SZYBKIE UB Bo Trace czas z premek dzieki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 18 Lutego 2023 #688354 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 O ile wiem @S3th jest właścicielem tego nicku? Jakieś dowody masz ze to twój nick czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scnhhh Napisano 18 Lutego 2023 Autor #688356 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 No tak pewnie jak to ja chyba zalozylem haslo bo gram od poczatku i kupilem premium to jakim cudem niby sie podszywam .. To ze jakis typ napisze ze sie podszywam pod "wlasne konto mam z tego powodu dostac bana... Mam ci wyslac kody sms kiedy kupowalem czy co bo jak mam ci to udowodnic.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 18 Lutego 2023 #688357 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Tylko ten jakiś typ już właśnie pisał ze ktoś mu nick zabrał, wykupując hasło na jego nick gdzie defakto już wbił ponad 150lvl, jeżeli masz jakieś dowody ze ty ten lvl wbijałeś to wyślij na pw, inaczej bez ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 18 Lutego 2023 #688358 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi