Vandal. Napisano 26 Września 2015 #334541 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Witam! Chciałbym zaproponować roundsound'y (muzyka pod koniec rundy) dlatego że nadaje to serverowi lepszych kolorów i uprzyjemnia grę. Nie wiem dlaczego nie zostały one wgrane na starcie servera ale nie wnikam. Niżej mozecie dawać swoje paczki rs'ow które chcielbyście zobaczyc na serverze oczywiscie jak propozycja zostanie pozytywnie rozpatrzona. Moja paczka: http://www73.zippyshare.com/v/ZYUXUHGj/file.html <----- KLIK Z mojej strony to wszystko. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 27 Września 2015 #334624 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Jestem Za. Bardzo fajna propozycja. Gracze sie uciesza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m50b25 Napisano 28 Września 2015 #335079 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Również jestem za Bardzo Lubie slyszec muzykę podczas przegranej rundy.. to mnie uspokaja ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 28 Września 2015 #335150 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Też jestem za bo fajnie jest posłuchać muzyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 1 Października 2015 #335851 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Rs zostaly wgrane. Vandal twoich rs sie nie dalo otworzyc wiec wgralem z EvO inne. Prosze o pisanie pod tym tematem jak wam sie podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaSeGram Napisano 1 Października 2015 #335895 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Pograłem troszke i powiem tyle to był bardzo genialny pomysł na wgranie rs i teraz lepiej nawet sie gra Tak że plus leci za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Października 2015 #336692 Administrator Udostępnij Napisano 4 Października 2015 rs-y wgrane. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Października 2015 #336693 Administrator Udostępnij Napisano 4 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi