KaziziomeK <33 Napisano 26 Września 2015 #334482 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Siemka, nie wie ktoś jak się dodaje muzyke pod klawisz do cs'a ? Jak tak to niech podesle jakis dobry poradnik lub na pw napisze. Za pomoc dzięki, jesli to jest w złym dziale proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 26 Września 2015 #334490 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Z tego co wiem to jest zakaz puszczania muzyki na serwerach MG (bo po co mu to?) No chyba, że Bana chcesz złapać ... A z tego co wiem to w ustawieniach głośności wystarczy pogrzebać. ________________ To może inaczej - NIE KAŻDY LUBI SŁUCHAĆ SZUMOWIN NA SERWERZE (obojętnie jakim). A jak tak bardzo chcesz "przyszpanować" to licz się z tym, że jest to karane ____________________ EDIT Chłopczyku ja nie mam 10 lat że będę puszczał to co chwile i byle co. Akurat mam fajne dźwięki i akurat to nie "szumowiny" a nie wiem co to kurde za szpan ma niby być ? O_o, że puszcze dźwięk to szpan ? "Chłopczyku" to możesz sobie do młodszego brata mówić. Fajne dźwięki to ty możesz sobie uważać. Nie każdy lubi słuchać (podtrzymam swoje zdanie) "szumowin". Kultura wymaga uszanowania zdania drugiego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 26 Września 2015 Autor #334497 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Wiesz nie tylko na serwerach MH gram. ------------ EDIT Chłopczyku ja nie mam 10 lat że będę puszczał to co chwile i byle co. Akurat mam fajne dźwięki i akurat to nie "szumowiny" a nie wiem co to kurde za szpan ma niby być ? O_o, że puszcze dźwięk to szpan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek00725 Napisano 27 Września 2015 #334931 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Dobra nie kłócić się, waruj, waruj! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 27 Września 2015 Autor #334982 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Dobra nie kłócić się, waruj, waruj! ... Mogłeś sobie darować takie pisanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Października 2015 #336008 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Brak zainteresowanie tym tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Października 2015 #336009 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi