pdpiotrek2 Napisano 26 Lutego 2023 #689133 Napisano 26 Lutego 2023 Twój nick podczas gry: morfinka i inne dragi Godzina, data zdarzenia: 26,02,2022 ok. 11.05 Mapa: de_westwood STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Admin Destro póki grał ze mną w drużynie było okej, PTB przerzuciło mnie do drużyny przeciwnej, dostał baty, i dostałem bana, miałem wstawić SS, których nie zrobił. Prawdopodobnie podejrzenie o cheaty. Gdyby tak było, nie poświęcał bym na tak wysokim lvl swojego konta. Proszę o przywrócenie mojego konta do gry. Serdecznie pozdrawiam
***Destro*** Napisano 26 Lutego 2023 #689134 Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) Nie dostałeś ssów? Kogo chcesz oszukać? Podejrzewam, że używasz cheatów i dostałeś ssy. Proste i logiczne. @ALJZK zerknij Szczegóły bana Nick morfinka i inne dragi SteamID STEAM_1:0:1580834829 SteamCommunity ID 76561201121935386 Adres IP Ukryty Typ Bana IP Powód Bana Wstaw screeny na Multi-Head.pl Wykonano 26.02.2023 - 11:02:55 Wygasa Nie określono Zbanowny przez ***Destro*** Zbanowany na [COD 200] ★ MULTI-HEAD ★ CALL OF DUTY ★ 1s1k (de_westwood) Wszystkie wygasłe bany 0 Edytowane 26 Lutego 2023 przez ***Destro***
pdpiotrek2 Napisano 26 Lutego 2023 Autor #689136 Napisano 26 Lutego 2023 Proszę o wskazanie lokalizacji zapisanych SS. Wówczas je znajde i wstawię.
pdpiotrek2 Napisano 26 Lutego 2023 Autor #689137 Napisano 26 Lutego 2023 W logach konsoli można sprawdzić, czy zostały utworzone
pdpiotrek2 Napisano 26 Lutego 2023 Autor #689140 Napisano 26 Lutego 2023 podejrzenie to Twoja subiektywna ocena. Ja natomiast nic nie miałem. Słowo przeciw słowu, bez dowodów nie jesteś w stanie tego udowodnić. Inaczej będe musiał sie wyżej fatygować niż tylko do admina jednego serwera. Kolejną sprawą jest brak screenów, czego nie mam w logach. Ja jestem w stanie udowodnić swoją niewinność.
***Destro*** Napisano 26 Lutego 2023 #689141 Napisano 26 Lutego 2023 Chłopie nie rob z siebie niewiniatka. Skoro tyle razy wstawiles screeny to je wstaw i nie rob problemu tu gdzie go nie ma. NIE PISZ POST POD POSTEM, UZYWAJ OPCJI EDYTUJ.
pdpiotrek2 Napisano 26 Lutego 2023 Autor #689143 Napisano 26 Lutego 2023 NIE MAM W LOGACH INFORMACJI NAWET O UTWORZENIU SCREENÓW, TO JAK MAM WSTAWIC COŚ CZEGO NAWET NIE MAM ?!
RYBSON Napisano 26 Lutego 2023 #689144 Napisano 26 Lutego 2023 @pdpiotrek2 dostajesz upomnienie na profil za bezsensowny spam. Ponizej poradnik jak znaleźć ss - dopoki ich nie wrzucisz do tematu nie ma mowy o ub. Temat przymykam a Ty masz edytować swój główny post i dodać tam link do ss. Witaj! Powód twojego bana to "Wstaw screeny na Multi-Head.pl", oznacza to, że zostały Ci zrobione screeny. Screeny są robione automatycznie, dlatego też nie ma możliwości, abyś ich nie posiadał. Jeżeli nie możesz ich znaleźć, skorzystaj z poniższych poradników: Gdzie znaleźć screeny: http://multi-head.pl/index.php?/topic/21345-wzór-wstawiania-ss39ów-oraz-gdzie-je-znaleźć/ Poradnik wideo: http://multi-head.pl/index.php?/topic/21353-jak-wstawić-ss39y-poradnik-video/ Kolejną czynnością, która może Ci pomóc, będzie zainstalowanie programu IrfanView i poszukanie nazwy plików np. halflife01.tga. Będzie Ci on potrzebny, ponieważ możesz nie posiadać programu do odtwarzania rozszerzenia TGA i ss'y widnieją jako białe pliki, co możne wprowadzać w błąd.Jeśli nie pomoże, szukaj po dacie bądź typie pliku daj w folderze zakładkę widok > lista i będziesz miał przejrzyście dany typ pliku i datę.W przypadku braku screenów po upływie 7 dni masz jednorazową szanse na otrzymanie UB poprzez zrobienie reklam. Więcej na ten temat w linku poniżej : http://multi-head.pl/index.php?/topic/42019-wzór-odpracowania-ostrzeżeń-z-forum-i-banów-z-serwerów/ oraz http://multi-head.pl/index.php?/topic/45790-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Powodzenia! ***Destro*** dodał reakcję 1
Adi Napisano 4 Marca 2023 #689887 Napisano 4 Marca 2023 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl ***Destro*** dodał reakcję 1
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
5
2
1
1
Popularne Dni
26 Lut
8
4 Mar
1
Najaktywniejsi w tym temacie
pdpiotrek2 5 posts
***Destro*** 2 posts
RYBSON 1 post
Adi 1 post
Popularne Dni
26 Lut 2023
8 posts
4 Mar 2023
1 post
Popular Posts
RYBSON
@pdpiotrek2 dostajesz upomnienie na profil za bezsensowny spam. Ponizej poradnik jak znaleźć ss - dopoki ich nie wrzucisz do tematu nie ma mowy o ub. Temat przymykam a Ty masz edytować swój główny pos
Adi
Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzas