pdpiotrek2 Napisano 26 Lutego 2023 #689133 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Twój nick podczas gry: morfinka i inne dragi Godzina, data zdarzenia: 26,02,2022 ok. 11.05 Mapa: de_westwood STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Admin Destro póki grał ze mną w drużynie było okej, PTB przerzuciło mnie do drużyny przeciwnej, dostał baty, i dostałem bana, miałem wstawić SS, których nie zrobił. Prawdopodobnie podejrzenie o cheaty. Gdyby tak było, nie poświęcał bym na tak wysokim lvl swojego konta. Proszę o przywrócenie mojego konta do gry. Serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
***Destro*** Napisano 26 Lutego 2023 #689134 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) Nie dostałeś ssów? Kogo chcesz oszukać? Podejrzewam, że używasz cheatów i dostałeś ssy. Proste i logiczne. @ALJZK zerknij Szczegóły bana Nick morfinka i inne dragi SteamID STEAM_1:0:1580834829 SteamCommunity ID 76561201121935386 Adres IP Ukryty Typ Bana IP Powód Bana Wstaw screeny na Multi-Head.pl Wykonano 26.02.2023 - 11:02:55 Wygasa Nie określono Zbanowny przez ***Destro*** Zbanowany na [COD 200] ★ MULTI-HEAD ★ CALL OF DUTY ★ 1s1k (de_westwood) Wszystkie wygasłe bany 0 Edytowane 26 Lutego 2023 przez ***Destro*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdpiotrek2 Napisano 26 Lutego 2023 Autor #689136 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Proszę o wskazanie lokalizacji zapisanych SS. Wówczas je znajde i wstawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdpiotrek2 Napisano 26 Lutego 2023 Autor #689137 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 W logach konsoli można sprawdzić, czy zostały utworzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdpiotrek2 Napisano 26 Lutego 2023 Autor #689140 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 podejrzenie to Twoja subiektywna ocena. Ja natomiast nic nie miałem. Słowo przeciw słowu, bez dowodów nie jesteś w stanie tego udowodnić. Inaczej będe musiał sie wyżej fatygować niż tylko do admina jednego serwera. Kolejną sprawą jest brak screenów, czego nie mam w logach. Ja jestem w stanie udowodnić swoją niewinność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
***Destro*** Napisano 26 Lutego 2023 #689141 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Chłopie nie rob z siebie niewiniatka. Skoro tyle razy wstawiles screeny to je wstaw i nie rob problemu tu gdzie go nie ma. NIE PISZ POST POD POSTEM, UZYWAJ OPCJI EDYTUJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdpiotrek2 Napisano 26 Lutego 2023 Autor #689143 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 NIE MAM W LOGACH INFORMACJI NAWET O UTWORZENIU SCREENÓW, TO JAK MAM WSTAWIC COŚ CZEGO NAWET NIE MAM ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 26 Lutego 2023 #689144 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 @pdpiotrek2 dostajesz upomnienie na profil za bezsensowny spam. Ponizej poradnik jak znaleźć ss - dopoki ich nie wrzucisz do tematu nie ma mowy o ub. Temat przymykam a Ty masz edytować swój główny post i dodać tam link do ss. Witaj! Powód twojego bana to "Wstaw screeny na Multi-Head.pl", oznacza to, że zostały Ci zrobione screeny. Screeny są robione automatycznie, dlatego też nie ma możliwości, abyś ich nie posiadał. Jeżeli nie możesz ich znaleźć, skorzystaj z poniższych poradników: Gdzie znaleźć screeny: http://multi-head.pl/index.php?/topic/21345-wzór-wstawiania-ss39ów-oraz-gdzie-je-znaleźć/ Poradnik wideo: http://multi-head.pl/index.php?/topic/21353-jak-wstawić-ss39y-poradnik-video/ Kolejną czynnością, która może Ci pomóc, będzie zainstalowanie programu IrfanView i poszukanie nazwy plików np. halflife01.tga. Będzie Ci on potrzebny, ponieważ możesz nie posiadać programu do odtwarzania rozszerzenia TGA i ss'y widnieją jako białe pliki, co możne wprowadzać w błąd.Jeśli nie pomoże, szukaj po dacie bądź typie pliku daj w folderze zakładkę widok > lista i będziesz miał przejrzyście dany typ pliku i datę.W przypadku braku screenów po upływie 7 dni masz jednorazową szanse na otrzymanie UB poprzez zrobienie reklam. Więcej na ten temat w linku poniżej : http://multi-head.pl/index.php?/topic/42019-wzór-odpracowania-ostrzeżeń-z-forum-i-banów-z-serwerów/ oraz http://multi-head.pl/index.php?/topic/45790-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Powodzenia! ***Destro*** dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 4 Marca 2023 #689887 Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl ***Destro*** dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi