Desire Napisano 26 Września 2015 #334351 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 [align=center]Walka o I i II miejsce w kategorii kobiety. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przypomne raz jeszcze zasady konkursu. Oceniamy pracę od 1 do 10, wpisując w komentarzu:[/align] [align=center] [/align] [align=center]praca numer 1:[/align] [align=center]praca numer 2:[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ale tym razem, proszę uzasadnić swoją ocenę krótkim komentarzem, nie typu:[/align] [align=center] [/align] [align=center]"Ponieważ oby dwóch bardzo lubię" [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tylko żeby odnosiło się to do pracy, rzecz jasna :Sarcastic:[/align] [align=center] [/align] [align=center]A oto one:[/align] [align=center] [/align] [align=center]1.[/align] [align=center] [/align] [align=center]2.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Oceniamy! :sowa:[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Września 2015 #334354 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 praca numer 1:6 gdyż praca rozmazana i nie wiadomo nad czym się skupić praca numer 2:5 specjalnego tu nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 26 Września 2015 #334355 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Osobiście wybieram pracę numer jeden. Ponieważ jest bardzo dobrze wykonana. Ta praca druga jakoś mnie nie przekonuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 26 Września 2015 #334356 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 praca numer 1: 5 gdyż praca jest chaotyczna i nie wiadomo o co w tym chodzi praca numer 2: 4 zwyczajna praca moim zdaniem zrobiona na szybko bo jedynie widać kilka kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 26 Września 2015 #334364 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 praca numer 1: 4 - jak dla mnie zbyt rozmazana praca numer 2: 3 - niczym się nie wyróżnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops. Napisano 26 Września 2015 #334379 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 praca numer 1: 3,5 - Po prostu, pomysł jest jak najbardziej w porządku, ale myślę, że został źle wykonany. praca numer 2: 2/10 No, tak jak na górze, praca taka typowa, niczym nie wyróżniająca się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 26 Września 2015 #334391 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 praca numer 1: 8, dobry motyw, ale bym jeszcze pokombinował z kolorami. praca numer 2: 7, trochę zabawy z ostrością i byłoby super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 26 Września 2015 #334573 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 praca numer 1: 6/10 pomysł jest ale ten uzyskany efekt głębi mnie nie przekonuje :> Za mocno rozmazane jednak, można było lżej i efekt, byłby podobny i milszy dla oka praca numer 2: 6.5/10 bo ładna pani jedna, nie potrzebne to txt na twarzach itp. bez tego byłoby ładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 26 Września 2015 #334592 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Praca numer 1. w sumie praca spoko ale moim zdaniem troszke ja przekombinowales 8/10 brakuje jej czegos aby dac 10:v Praca numer 2. Nic specialnego w tej pracy nie ma :v (nie sprostales moim oczekiwaniom :v) moim zdaniem mogles bardziej pokombinowac ale co ja tam wiem ^^ 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 28 Września 2015 #335010 Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Odświeżam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 29 Września 2015 #335384 Udostępnij Napisano 29 Września 2015 praca numer 1: 6 praca numer 2: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 30 Września 2015 Autor #335739 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Po długiej szansie na ocenieniu obu prac, nadszedł czas na wyniki. A oto one: 46,5 - @NumberOne 37,5 - @Itashiro Cięzko było zachęcić tym razem użytkowników do głosowania. Ale w ostateczności I miejsce wygrywa @NumberOne. Konkurs dobiegł końca. Proszę o upomnienie się o nagrody do h@ lub opiekunów sieci. I miejsce: klasa premium/VIP na wybranym serwerze na okres miesiąca oraz unikalna ranga na forum "Mistrz grafiki" - @NumberOne II miejsce: klasa premium/VIP na wybranym serwerze na okres 2 tyg. - @Itashiro III miejsce: klasa premium/VIP na wybranym serwerze na okres 1 tyg. - @Freezu O rangę poproszę osobiście technika forum. Dziękuję za wzięcie udziału. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 30 Września 2015 Autor #335740 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi