papaSmurf Napisano 27 Marca 2016 #417063 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Nick cheat'era: wcześniej rDk, teraz Wzium Bzium Godzina, data zdarzenia: 12:19, 27.03.16 Mapa:DD2 Serwer:DD2 #1 Link do demka:http://www99.zippyshare.com/v/JLyhRCS6/file.html BH (od 20 minuty) STEAM_ID/IP cheat'era: STEAM_0:1:21763005 Uzasadnienie:Gracz, który był kiedyś adminem na tym serwerze, pod nieobecność admina bezczelnie używa niedopuszczalnych skryptów tudzież innych takich zakazanych rzeczy. Na demku, w spowolnionym tempie można zauważyć, iż gracz używa bardzo ciężkiego do wykrycia aim bota, który namierza na głowę przeciwnika.(Trzeba się dobrze wpatrzyć w niektóre sytuacje tak jak napisałem u góry w spowolnionym tempie) Ale co na 100% można wywnioskować to to, że gracz ma skrypt na BH (bunny hop) lub jakiś program. W 21 minucie gracz chwalił się, że robiąc bh zabił przeciwnika, chwile później pokazując jak to zrobił. Nie oszukujmy się perfekcyjnego bh nikt nie potrafi, a po tej akcji idzie wywnioskować, że to ewidentnie jest ściema jakoby on by to potrafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 27 Marca 2016 Weteran MH #417082 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 obejrzałem demko dla mnie czysty przy 1/2 , 1/4 zadnych przeskoków w postaci aim nie widać , chyba że rozpiszesz akcje dokladnie @ . Po dwa BH normalne - nie u jednej osoby zobaczyłem takie i zobacze . Sam grałem kiedyś na serwach dr i styl mam podobny osobiście. Kwiestia nauki . Gracz dla mnie czysty - zostawiam do oceny innym + ewentualności na rozpiske @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi