***Destro*** Napisano 4 Marca 2023 #689830 Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 Przytrafil mi sie ciekawy bug. Zdobylem skin scout (HUNTER) i od razu zmienilem na niego chociaz scoutem nie gram. Wybralem klase STALKER (ktora nie ma scouta) i pojawil mi sie scout w ekwipunku jako druga bron. Raczej nie powinno tak byc a jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 4 Marca 2023 #689834 Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 Mam coś podobnego tylko że z ak47 na stalkerze do końca rundy jest, chyba że reconekta zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
***Destro*** Napisano 4 Marca 2023 Autor #689835 Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 4 minuty temu, Livio napisał: Mam coś podobnego tylko że z ak47 na stalkerze do końca rundy jest, chyba że reconekta zrobię No właśnie ja mam cały czas. grałem kilka i to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Marca 2023 #689840 Administrator Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 @vanillah może ty będziesz wiedział czy da się to naprawić ? Zamykam temat. Jak uda się naprawić poinformujemy w changelogu. ***Destro*** dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Marca 2023 #689841 Administrator Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi