arlui Posted March 6 Share Posted March 6 Nick: arlui#beast Imię:Arkadiusz Wiek:24 Doświadczenie:Kilkukrotnie byłem administratorem w Counter-Strike 1,6 zarówno jak i w cs:go. Znajomość SM 1/10: 8/10 kwestia drobnego przypomnienia Dlaczego chcesz zostać adminem?:Ze względu na elastyczne godziny pracy, mogę być dostępny w nietypowych godzinach, gdzie inni admini czasem nie są w stanie być online na serwerze.Posiadam spore doświadczenie,sądze że z czasem mógłbym wnieść pomoc dotyczącą nie tylko pilnowania porządku na serwerze, ale także z klasami, perkami, jakieś drobne poprawki- chętnie bym pomógł w wolnym czasie.Dodam również że nie jest ciężko rozpoznać mi cheatera, ze względu na ogromny staż w cs;go (około 8 lat-był wbity global, grany faceit na poziomie 8-9 lvl a także sporadycznie jakieś drobne lanówki :P) Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/id/arlui/ Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/arlui%23beast/145.239.19.229:27015/, poprzednio https://www.gametracker.com/player/Arek Keydrop.com/145.239.19.229:27015/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
2Kawaii Posted March 6 Share Posted March 6 Polecam uzytkownika, pozytywna mordeczka, gada konkretnie, z tego co pisze tez ogarnia tematy techniczne. A patrzac na to co sie dzieje na serwerze, duzo osob dolaczylo do naszego serwera wiec jeszcze jeden admin nam nie zaszkodzi a wrecz przeciwnie arlui 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niereformowalny CS:GO COD 200 Posted March 6 Share Posted March 6 Na + ogarnięty, konkretny, pomocny, ogarnia sm/amxx duże doświadczenie. +- Z tego co mi wiadomo spore zakupy na siec, wspiera ale ma korzyści Na - małe GT bez jakiegoś sprzed 2 lat te najnowsze to ~19h co łamie regulamin składania podania. - Po długiej przerwie na nowym nicku od 1 marca na serwerze 5dni później napisane podanie. Rejestracja na forum w celu zakupienia premki 1 marca 2023. Przechodząc do meritum GT do nadrobienia i nie widzę przeciwskazań. Jak na moje za wcześnie na podanie. arlui 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arlui Posted March 6 Author Share Posted March 6 Teraz, Niereformowalny napisał: Na + ogarnięty, konkretny, pomocny, ogarnia sm/amxx duże doświadczenie. +- Z tego co mi wiadomo spore zakupy na siec, wspiera ale ma korzyści Na - małe GT bez jakiegoś sprzed 2 lat te najnowsze to ~19h co łamie regulamin składania podania. - Po długiej przerwie na nowym nicku od 1 marca na serwerze 5dni później napisane podanie. Rejestracja na forum w celu zakupienia premki 1 marca 2023. Przechodząc do meritum GT do nadrobienia i nie widzę przeciwskazań. Jak na moje za wcześnie na podanie. Tylko odpowiem, na gt widoczne że dziś nabite ponad 500 score, a minuty sie nie zaktualizowały, po aktualizacji na spokojnie bedzie 30h, ale dziękuje za wypowiedź pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
voltras777 CS:GO COD 200 Posted March 6 Share Posted March 6 + wiek , miły, pomocny kulturalny - gt do nadrobienia +ogarnia sm Reasumując podanie na + , popraw gt i będzie git arlui 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted March 7 Share Posted March 7 Na NIE wiek, kultura, sm + Ale twój staż na sieci prawie nie przekracza tygodnia, jak byś pokazał że masz chęci zostać dłużej w postaci lepszego GT to nie widzę przeciwwskazań. Powodzenia arlui 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamekh CS:GO COD 200 Posted March 7 Share Posted March 7 Witam, towarzystwo. * WIEK + * KULTURA - ( której moim zdaniem ci brakuje. W twoich wiadomościach na czacie jest więcej ****** niż słów widocznych. Na tym chciałbym żebyś popracował ) * GT - ( 20h ) jesteś na serwerze od tygodnia - jak dla mnie zbyt szybko na adminowanie * SM + fajnie, że jakieś doświadczenie jest Podsumowując, jestem bardziej na NIE niż na TAK, ALE NA DZIEŃ DZISIEJSZY, bo widać Cię często teraz na serwerze, wspierasz serwer finansowo. Nadrób godziny, popracuj nad kulturą i myślę, że jeszcze zasiądziesz na stołku admina. Niereformowalny CS:GO COD 200, arlui and ALJZK CS:GO 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted March 8 Administrator Share Posted March 8 Na ten moment odrzucam ale możesz spróbować ponownie za jakiś czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted March 8 Administrator Share Posted March 8 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...