Gość Napisano 25 Września 2015 #334059 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Siemaneczko! //////////////////////// Say Logi \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Aby odciążyć troszkę moich adminów. I "umilić" życie na serwerze wąskiemu gronu chamów i prostaków bez kultury oznajmiam, iż wprowadzone zostały logi zapisujące każde Wasze słowo. Po co? Żeby żaden admin nie musiał trzaskać ss z dowodami każdej obrazy oraz braku kultury. A każdy gracz, który wyrwie takowego bana nie miał możliwości odwałania się od niego. Tak wiem, jestem wredny Ale sami rozumiecie, mimo, że co kilka minut wyskakuje na dole info o zachowaniu kultury codziennie trafia się kilku pustych gimbów którzy w żaden sposób nie umieją zapanować nad swoimi nerwami i słowami. Nie dziwcie się, jeśli teraz, admin wlepi Wam bana bez ostrzeżenia... Wyskakują one na chat co chwila. Nie umiecie czytać? To przecież nie warto pisać takowego ostrzeżenia nawet na HUD //////////////////////// BadCamper \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Jako, że BadCamper odstraszał wielu graczy, zwłaszcza tych kampiących ciągle na respach, w piachu, na B i w każdym dogodnym do tego miejscu został on całkowicie usunięty z serwera. Ale nie myślcie, że zostaniecie bezkarni! No dobra zostaniecie Przynajmniej na jakiś czas. Mam cichą nadzieję, że chociaż część z Was zrozumie, że tryb DeathMatch opiera się na dynamice gry, a nie ciągłym kampieniu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi