N0steR Napisano 24 Wrze艣nia 2015 #333702 Udost臋pnij Napisano 24 Wrze艣nia 2015 Nick: N0steR 聽 Wiek: 19 sko艅czone 聽 Data rejestracji na forum: 06.07.2015 聽 Czas sp臋dzony na forum: 1d 12h 12m 55s 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Dobre jak nie bardzo dobre 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Mia艂em t膮 przyjemno艣膰 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nie 聽 Dlaczego Ty?: Dlaczego ja? Dzi臋ki 8-letniemu sta偶owi w grania w CS'a i bycia adminem na wielu serwerach i serwerowniach mam to do艣wiadczenie i trafne oko w ocenianiu kto ma wh/aima czy inne dost臋pne na "czarnym rynku" cheaty czy nie. 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Przewa偶nie jak gram to zawsze mam w艂膮czone forum i obserwuje co sie dzieje. Oczywi艣cie gdy nie gram te偶 siedze na forum, no chyba 偶e sie ucze to wtedy komputer mam wy艂膮czony 聽 Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie): Og贸lnie tak, na MH jeszcze nie 聽 Co艣 od siebie: Gracze COD 400 mnie znaj膮, nawet bardzo dobrze, u艣miechni臋ty, elegancki, szarmancki i ci膮gle wolny Polecam sie! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 26 Wrze艣nia 2015 #334304 Udost臋pnij Napisano 26 Wrze艣nia 2015 zestaw na pw 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Wrze艣nia 2015 #335222 Udost臋pnij Napisano 28 Wrze艣nia 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi