skunks1K Posted March 10 Share Posted March 10 Nick: skunks1K Imię:Kuba Wiek:16 Doświadczenie:bylem adminem na bf2 Znajomość SM 1/10: 5/10 Dlaczego chcesz zostać adminem?: Chcialem zostac adminem od 4/5 lat wiec pierwsza rzecza o ktorej pomyslalem gdy uslyszalem o reaktywacji serwera to ze w koncu bede mogl pisac podanie, na serwerze nie brakuje pozytywnych osob ale czasami sa tez takie ktore potrafia wprowadzic negatywna atmosfere lub cheatowac wiec chcialbym moc zapobiedz niszczeniu zabawy innym graczom przez owe osoby Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199063213326/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/skunks1K/145.239.19.229:27015/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted March 10 Share Posted March 10 gt + wiek +/- kultura + Ja jestem na TAK, ogarnięty mimo wieku i bardzo pomocny. Jest jedną z osób co mają dosyć długi staż na sieci Powodzonka skunks1K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamekh CS:GO COD 200 Posted March 10 Share Posted March 10 Wiek +/- ale znam tego pana od 3-4 lat i mogę powiedzieć, że dojrzałości mu nie brakuje Gt + ( jeden z graczy ze starej gwardii 2020 roku ) Kultura + Ja jestem na TAK Powodzenia ! skunks1K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niereformowalny CS:GO COD 200 Posted March 10 Share Posted March 10 (edited) Wiek +/- po zachowaniu myślałem, że minimum 20+ GT+ spełnia wymagania dużo ponad normę Miły ogarnięty na + Jedyna wątpliwość nie do gracza to ilość administracji na ten moment, chyba że pojawią się jakieś roszady poparte argumentami. Nie wiem też czy są potrzebne.(?) Tak czy inaczej jestem na Tak Edited March 11 by Niereformowalny Nie wiedziałem o kolorach administracji skunks1K 1 FRESHASFUCK Moderator Kolor zielony i czerwony tylko dla administracji, 24h na zmianę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipitv97 CS:GO COD 200 Posted March 10 Share Posted March 10 Wiek - + na jak taki bardzo mnie zaskoczył Gt- Spełnia Kultura- Mega Przyjemny Facet/ Pomocny ( Fajnie się Dyskutuje) Jestem na Tak i Podzielam zdanie @Niereformowalny Adminów jest już pożądaną ilość skunks1K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted March 11 Administrator Share Posted March 11 Pograj jeszcze trochę więcej na serwerze i zgłoś się do mnie za tydzień by otworzyć podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted March 11 Administrator Share Posted March 11 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...