BlackDeath97 Napisano 24 Września 2015 #333790 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nick:BlackDeath Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Dosyć dobre byłem juz adminem na innych serwerach podobnych do tego Znajomość AMXX (W skali 1-10): myślę że jakies 7-8 STAŻ w CS-sie:5lat STEAM / NonSteam:Non Steam Dlaczego Ty:jest (ponoć) za dużo adminów widać własnie w grze wchodzą na serwer do 4 adminow. Gdzie po dosyć krótkim czasie wychodzą(grają może ze 3-4 mapy poczym wchodzi jakiś cheater a adminów nie ma.Myślę że przydam się w team'ie. Chciałbym was prosić o próbe. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1-3h (zależy od dnia) Kontakt:GG,Skype itp Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/BlackDeath/80.72.40.110:27027/ Proszę o pomyślne rozważenie mojego podania Wiem że rekrutacja jest OFF ale po prostu nie da się grać gdy adminów nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 24 Września 2015 #333714 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Wiem że rekrutacja jest OFF ale po prostu nie da się grać gdy adminów nie ma. Skoro wiesz, to nie powinieneś pisać, aspirując do admina trzeba respektować regulamin. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiniHarD Napisano 25 Września 2015 #333661 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Rekru of, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackSensey Napisano 25 Września 2015 #334052 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Rekru of, Niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxd Napisano 25 Września 2015 #334066 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 przykro mi off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 25 Września 2015 #334072 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi