Siuras* Napisano 24 Września 2015 #333824 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Twój nick podczas gry: Siuras* Godzina, data zdarzenia: ---- Mapa: ----- STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Siemanko. Chodzi o to, ze mam bana na ss, ktorych tak naprawde nie dostalem. GRam u was od kilku dni, na serwerze bylem moze 2 razy. Dzisiaj chcialem wejsc a w konsoli wyszlo takie cos: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : GM Lolek GM [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 486827132 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.42.197.89 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your GRalem tylko na nicku Siuras* i nigdy nie dostalem bana. Nie wiem czemu tak sie stalo ale chce u was pograc takze prose o UB. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 24 Września 2015 #333799 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Powód twojego bana to "Wstaw screeny na Multi-Head.pl", ozacza to, że zostały zrobione tobie screeny. Screeny są robione automatycznie, dlatego też nie ma możliwości, abyś ich nie posiadał. Jeżeli nie możesz ich znaleźć, skorzystaj z poniższych poradników: Gdzie znaleźć screeny: http://multi-head.pl/index.php?/topic/66430-wzór-wstawiania-ssów-oraz-gdzie-je-znaleźć/ Poradnik wideo: http://multi-head.pl/index.php?/topic/66423-jak-wstawić-ssy-poradnik-video/ Jak znaleźć ss'y na Win8?: http://multi-head.pl/index.php?/topic/62786-jak-znaleźć-ssy-na-win8/ Kolejną czynnością, która może Ci pomóc, będzie zainstalowanie programu IrfanView i poszukanie nazwy plików np. halflife01.tga. Będzie Ci on potrzebny, ponieważ możesz nie posiadać programu do odtwarzania rozszerzenia TGA i ss'y widnieją jako białe pliki, co możne wprowadzać w błąd. Jeśli nie pomoże, szukaj po dacie bądź typie pliku daj w folderze zakładkę widok>lista i będziesz miał przejrzyście dany typ pliku i datę. W przypadku braku screenów po upływie 48 godzin masz jednorazową szanse na otrzymanie UB poprzez zrobienie reklam. Więcej na ten temat w linku poniżej : http://multi-head.pl/index.php?/forum/211-odpracowanie-ostrzeżeń-z-forum-i-banów-z-serwerów/ Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siuras* Napisano 24 Września 2015 Autor #333793 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Wiem, wiem wszystko by sie zgadzało oprócz tego, że jak grałem to żadnych ss nie dostałem, ja dopiero zaczynałem grać na tym serwie, i nawet godziny na nim jeszcze nie przegrałem, wiec nie wiem o co chodzi. A dostałem bana na nick GM Lolek GM jak ja na takim nicku nie grałem, jest może taka możliwość, że ktoś inny dostał bana na ss mając takie samo IP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 24 Września 2015 #333792 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=44680 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2015 #333791 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Ziomki, nie on dostal bana tylko jakis inny typ, ktory ma takie samo ip i bana ma tez siuras. Juz tak nie raz bylo. Nie wstawi ss, bo on j=ich nie dostal, to dostala inna osoba na swojego kompa o takim samym IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 24 Września 2015 #333784 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Spróbuj zrestartować router, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2015 #333660 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Nic to nie dalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siuras* Napisano 25 Września 2015 Autor #334071 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Nie to nie dało, po prostu musicie mi dać UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Września 2015 #334105 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 1. Nie pisz posta pod postem 2. Nic nikt nie musi. 3. Zbanowany został FakeSID z RevEmu mało prawdopodbne by ktoś miał ten sam. Jeśli chodzi o IP widzę, że Orange Pewnie LiveBox i zmienne IP więc najprawdopodobniej UBT zdecyduje o braku UB. Oni podadzą Ci dalsze informacje, jak możesz odpracować tego bana A tak btw widzę, że kolega z mojego miasta ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siuras* Napisano 25 Września 2015 Autor #334169 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Nie rozumiem o co chodzi, jakie Orange ? Ja mam internet z UPC jezeli jest taka możliwość to mogę wyslac jakies dowody, proszę o zajecie się moja sprawą . Nie będę nic odpracowywal bo nic nie zrobiłem. Mój brat gra tu juz długo i byly takie przypadki z tym samym ip. Wiec wy macie mi dać ub bo nic nie zrobiłem. Chce zwyczajnie grac na serwie a na pewno nie będę robił żadnych reklam bo nie jestem murzynem żeby robic za free ! Niech wypowie się aquax człowiek który jest założycielem tej serwerowni a nie jakiś poboczny admin który gra tu od miesiąca. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 26 Września 2015 #334290 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Krotko reset routera aby zmienić ip albo zadzwonić do dostawcy o zmiane ip , 3 opcja 100 reklam w celu ub. Nie odbanuje czita bo zaraz znów trafi . Wszystko jasne czytelnie nie ma co dalej pisać , gracz zrozumiał zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 26 Września 2015 #334291 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi