Skocz do zawartości

redaktor v2

FUHRER

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Mikołaj
Staż na forum: Rejestracja w 2021 roku. 
Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Pełniłem już taką funkcję u Was na forum, a no i - gimbaza xD 
Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Ciężko określić, ale daje sobie takie mocne 7,5/10
Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Dość sporo. Niedługo wracam do swojej pracy, więc tego czasu będzie jeszcze więcej *głównie w weekendy* na publikacje.
Napisz coś o sobie: Za dużo się nie zmieniło, nadal jestem kierowcą zawodowym, a w wolnym czasie pykam na mirku :D zamiłowanie do alkoholu nie zmieniło się przez te kilka miesięcy. xD

Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Proszę. 

Edytowane przez FUHRER

Myślę, że jest on odpowiednią osobą na to stanowisko, umie pisać poprawnie i z sensem, co jest tutaj kluczowe. Jego wywiady, które tutaj dołączył, były jak najbardziej w porządku, dało się je przeczytać i potrafiły wciągnąć. Z racji, iż już od dłuższego czasu redakcja chyli się ku upadkowi, o ile już nie upadła, to taka 'nowa twarz' może sprawić, iż ten dział na forum odżyje i pięknie rozkwitnie. Także myślę, że decyzja jest prosta, należy brać póki oferuje swoje usługi.

• Administrator

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...