Grzeniu Napisano 24 Września 2015 #333608 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Witam chciałbym zaproponować aby na serwer wprowadzono coś takiego, że gdy wypadnie nam klucz lub skrzyneczka to, żeby wyskoczyło gdzieś na ekranie lub na czacie ;p Myślę, że fajnie by było ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Września 2015 #333611 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Gdy wypadnie klucz na say'u wyskakuję wiadomość o tym, a o skrzynkach zawsze na koniec mapy jest okno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 25 Września 2015 Autor #334065 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 co do tych kluczy to nie zauważyłem, żeby coś wyskakiwało, ale to może przez moją nieuwagę, no ale skoro mówisz, że tak jest to ok a co do skrzynek to nie tylko otrzymuje się je pod koniec mapy ale także dropią więc też można by dodać info gdy wyleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m50b25 Napisano 26 Września 2015 #334426 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Jeszcze nie spotkałem się z dropem skrzynek podczas gry.. Skrzynki są tylko na koniec mapy jeśli się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 26 Września 2015 #334429 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Skrzynki dropią z misji a to się wyświetla na czacie. Jak dla mnie temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Września 2015 #334458 Udostępnij Napisano 26 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi