Gość Pan Deska :D Napisano 24 Września 2015 #333571 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Cześć już od kilku dni czekam na skiny... dobra możecie nie oddawać ale oddajcie te 30zł w /sklepsms ponieważ, kupiłem sobie skiny dziś ponownie no fajnie ale Zresetowano serwer I wchodzę w /sklepsms pisze ''Saldo 0zł'' a nic nie kupiłem wchodzę w /menu nie mam nic aby Kose M9 nwm skąd A kupiłem przed Zresetowaniem Mapy takie skiny jak : M9 Bagnet , AK Fire Serpent i Vulcan M4 Poseidon i Assimov AWP Assimov i Electrick Hive Proszę o zwrócenie tych skinów Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Września 2015 #331665 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Dziś w nocy będzie aktualizacja serwerów. Więcej nie powinno być problemów ze znikającymi skrzynkami/kluczami/skinami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 27 Września 2015 #331664 Udostępnij Napisano 27 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi