vixo Napisano 24 Września 2015 #333483 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Twój nick podczas gry: [PL] vixoneK ~ Godzina, data zdarzenia: 23.09 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP:89.231.128.184 Uzasadnienie: No tak jak pisałem, demko na admina wstawione .. natomiast wyzwałem go "frajer" "zjeb cziter" On natomiast mi dał bana na tydzień proszę o skrócenie mi bana, ewentualnie zdjęcie bo od godz wczoraj wieczornej już troche H mineło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Września 2015 #333491 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nie ma sprawy. Jako, że zostałeś upominany, a dodatkowo na serwerze wyskakuje co chwila informacja o kulturze nie robiłeś sobie z tego żadnych wyrzutów i dalej cisnąłeś, a okazało się że demo jest czyste skracam Ci tego marnego bana W sobote o 20:00 możesz wejść i pograć Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Września 2015 #333492 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi