Indykolak Posted March 20 Share Posted March 20 Twój nick podczas gry:Sebastian enrique alvarez Godzina, data zdarzenia: 22:12 20/03/2023 Mapa:de_mirage STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:Witam, wszedłem sobie po dłuższym czasie zakupiłem klasę premium zagrałem dosłownie z 3 mapki i dostaje bana? W konsoli chciałem sprawdzić nawet nie pisze za co ten ban to w ogóle jakiś żart ? Adamekh CS:GO COD 200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted March 20 Share Posted March 20 Ban za granie na aktywnym banie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted March 20 Share Posted March 20 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...