Honorek Napisano 23 Września 2015 #332961 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Witam . Mam Problem z doładowaniem . Wysłałem AG CSSETTI Na numer 75624. Pieniądze z konta zostały Zabrane A treść Zwrotna to : ,, Kod nierozpoznany na tym numerze'' Nie wiem co sie stało ale Prosilbym o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeezMeister Napisano 23 Września 2015 #333388 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Co pamiętam to zmieniono raczej treść na setti . Zgłoś się do gokajko! Head Admin strony ;x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Września 2015 #333391 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi