szocikk Napisano 21 Marca 2023 #691779 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 Nick : szocikk Otrzymałem bana od Administratora Destro Lecz w Regulaminie Jest Napisane że nie jest także napisane że nie można nabijać skrzynek i kluczy Czyżby administracja nie znała regulaminu ? Strylec dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2tap's Napisano 21 Marca 2023 #691784 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 Witam Powiem jak to wygląda... Wczoraj również siedziałeś non stop afk na spekt. Nie jest zakazane ale fair też nie. Że zabierasz komuś skrzynkę/klucz. Czepiasz się regulaminu, który mógł być nie aktualizowany. Po 3 jak to wygląda w gt? Zajebisty gracz na admina tyle H przegranych a siedział na spekt... Skarga wogóle bezsensowna płaczesz o 1h gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szocikk Napisano 21 Marca 2023 Autor #691785 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 "fair" jak każdy mógłby tak zrobić a jeśli chodzi o 1h szczerze nie obchodzi mnie ona po prostu o regulamin w którym nie jest napisane że nie mogę Regulamin zawsze można Zaktualizować a najnowsza aktualizacja była 19 lutego 2022 r. Dowiedziałem się także że to nie 1 przypadek jak ktoś tak robi i nadal nie jest to zakazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
***Destro*** Napisano 21 Marca 2023 #691790 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 44 minuty temu, szocikk napisał: Czyżby administracja nie znała regulaminu ? Administracja zna regulamin. Dostałem pozwolenie na bany, ponieważ jest to nie fair wobec graczy którzy grają całą mapę a nic nie dostają za to. Za każdym razem będą bany dopóki będziecie nabijać skrzynki i klucze na afk. @Adi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szocikk Napisano 21 Marca 2023 Autor #691791 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 3 minuty temu, ***Destro*** napisał: Administracja zna regulamin. Dostałem pozwolenie na bany, ponieważ jest to nie fair wobec graczy którzy grają całą mapę a nic nie dostają za to. Za każdym razem będą bany dopóki będziecie nabijać skrzynki i klucze na afk. @Adi Czyli mam rozumieć że zostanie to dodane do regulaminu? lecz mogłeś mnie jakoś poinformować bym tak nie robił np w formie kicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
***Destro*** Napisano 21 Marca 2023 #691793 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 Upominałem 10x i byłeś Ty oraz inne gracze. Dziś aby wpadłem i od razu wszyscy zeszli ze spect. Nie będę upominać tylko banować od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szocikk Napisano 21 Marca 2023 Autor #691795 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 6 minut temu, ***Destro*** napisał: Upominałem 10x i byłeś Ty oraz inne gracze. Dziś aby wpadłem i od razu wszyscy zeszli ze spect. Nie będę upominać tylko banować od razu upominałeś mnie gdy byłem afk? ***Destro*** i Nimmrod dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 22 Marca 2023 #691837 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 Regulamin został zaktualizowany, osobiście zacząłem dawać ci kicki gdy zauważyłem ze siedzisz na spec 3 mapy. 18h spędzone na serwerze w ciągu jednego dnia i zdobyte 10 fragow mówi samo za siebie. ***Destro*** dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 22 Marca 2023 #691838 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi