Skocz do zawartości

Poprawka Speedhacker

PrezU

Rekomendowane odpowiedzi

Siema gram od niedawna i jest blad na speedhackerze gdy dostane perka slychac moje kroki i gdy nawet sprzedam tez mnie slychac speedhacker wtedy traci przewage wiec prosze cos z tym zrobic.Wiem ze to co napisze teraz bedzie nie zgodne z tematem ale klasa Assasin jest za mocna prosze cos zrobic z tym wybiega ktos zza zakretu nic nie widac go prawie i jak mam go trafic pierwszy uciec sie nie da bo bije z mp5 i caly czas bo ma zwinne palce prosze cos z tym zrobic, chociaz zeby byl bardziej widzialny cokolwiek prosze jak nie trudno ale nie da sie tego zniesc

Sprawdzę na serwere czy rzeczywiscie tak jest, jeśli tak to spróbujemy to jakoś ogarnąc. Co do Assasina to nie przesadzajmy, jest to klasa premium i musi się jakoś wyróżniać.

//

A  jeśli chodzi o speedhackera, to sprawdziliśmy to z Malu i wszystko działa jak należy.

Refreshuje bo temat kompletnie olany i pytanie czy jest mozliwosc dodania do speedhackera deagla i dania mu troche wiecej hp  bazowego  ciezko jest mi nim nawet wtedy gdy zapier..... majac 300 w kondyche ludzie maja po nieskonzone ammo a nawet 1 magazynek wystarczy zeby mnie zabil prosze o pozytywne rozpatrzenie bo kurde dostane 1-2 strzaly i ja praktycznie stoje prosze pomoc tej klasie bo jest naprawde slabo z nia przy takich klasach co sa

Nie jest olany. Gdy jestem na serwerze, to próbuje sprawdzać rózne perki na speedhackerze i jak na chwilę obecną żaden nie bugował klasy ( więc sprawdzam dalej).

A co do dodania jej nowych umiejętności to jestem na nie. Widziałam osoby grające tą klasą na dużym lvl i radziły sobie bardzo dobrze i żadna z osób nie narzekała.

//

Właśnie sprawdziłam dosłownie 22 perki i na każdym klasa działa jak należy ;) Wiec jeśli wam na jakimś perku klasa sie buguje, to napiszcie mi ten perk na pw na forum lub na steam. Na chwilę obecną zamykam temat.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...