Bewi Napisano 10 Kwietnia 2023 #692769 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) Nick: vartizi Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): 2019-2021 adm. na dwóch serwerach (OnlyDD2) oraz w 2022 moderator jednej z (byłej) sieci serwerów Staż w CS-sie: na dany moment 1353h (1.6) można dodać do tego x godzin z cracka Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Poświęcam wolny czas na graniu i majsterkowaniu, lecz widząc dość często ludzi z dodatkowym wspomaganiem aż mi szkoda swoich i czyiś nerwów. Wtedy cierpi serwer, co powoduje spadki graczy. Ostatnimi czasy siedzę głównie na DD2+DM oraz zacząłem bawić się plug'inami, co może w przyszłości się przydać. :DD Czas, jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W zależności czy mam szkołę, jeśli cały tydzień mam szkołę to pt., Sb i ndz. gram +/- 8-20 h łącznie, a jeśli jest jakiś dzień wolny (w zakresie pon-pt), to korzystam ;D Kontakt: Steam (steamcommunity.com-Bewi), Discord (Bewi#2985) oraz wiadomość pv na stronie. Link do GameTracker'a: (stary nick) www.gametracker.com-OTKpl | BEWI-91.224.117.58:27060 (aktualny nick)www.gametracker.com-Vartizi-91.224.117.58:27060 Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez Bewi *poprawa wizualna tekstu oraz ułatwienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Kwietnia 2023 #692990 Administrator Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi