Skocz do zawartości

Rzekomo ' oszustwo '

Realista

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Realista

Godzina, data zdarzenia: brak

Mapa: brak

STEAM_ID / IP: nie znam

Uzasadnienie: 

No to tak zacznijmy od tego że mój temat został zamknięty jak i przeniesiony do archiwa, ja nie odwoływałem się do odbanowania, a za to teraz chyba zostałem zmuszony. Gdyż "Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona."

No to tak jakie zrzuty o co chodzi z ekranu to po raz ? Po dwa zostałem uznany za oszusta z jakich przyczyn? Nic mi nie wiadomo na ten temat żebym był oszustem. Dlaczegoż też gra na tych serwerach jest zabroniona, dla mnie ? Zostałem zbanowany za 'obrażasz", a na forum napisaliście mi że oszukuje? Coś tu nie gra, chciałbym zaznać wyjaśniny tej sytuacji.

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

Po pierwsze zacząłęś mnie wyzywać na pw. Skończylam tam tekstem żebyś patrzył swojego życia DZICIACZKU i wyrzuciłam Cie ze znajomych po czym przyszedłeś na serwer i pociągnąłeś temat dalej  http://www24.zippyshare.com/v/YSXyamJN/file.html  Sprawy na pw zostają na pw i nie przenosimy ich na serwer bądź odwrotnie. Proszę również o przedłużenie bana.

Po pierwsze zacząłęś mnie wyzywać na pw. Skończylam tam tekstem żebyś patrzył swojego życia DZICIACZKU i wyrzuciłam Cie ze znajomych po czym przyszedłeś na serwer i pociągnąłeś temat dalej  http://www24.zippyshare.com/v/YSXyamJN/file.html  Sprawy na pw zostają na pw i nie przenosimy ich na serwer bądź odwrotnie. Proszę również o przedłużenie bana.

Ohoho widać że ktoś komuś na ambicje wjechał ;) Jeszcze w zanadrzu to coś czarnego ma w genach donosicielstwo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...