Realista Napisano 22 Września 2015 #333007 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Twój nick podczas gry: Realista Godzina, data zdarzenia: brak Mapa: brak STEAM_ID / IP: nie znam Uzasadnienie: No to tak zacznijmy od tego że mój temat został zamknięty jak i przeniesiony do archiwa, ja nie odwoływałem się do odbanowania, a za to teraz chyba zostałem zmuszony. Gdyż "Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona." No to tak jakie zrzuty o co chodzi z ekranu to po raz ? Po dwa zostałem uznany za oszusta z jakich przyczyn? Nic mi nie wiadomo na ten temat żebym był oszustem. Dlaczegoż też gra na tych serwerach jest zabroniona, dla mnie ? Zostałem zbanowany za 'obrażasz", a na forum napisaliście mi że oszukuje? Coś tu nie gra, chciałbym zaznać wyjaśniny tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 22 Września 2015 #333015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Po pierwsze zacząłęś mnie wyzywać na pw. Skończylam tam tekstem żebyś patrzył swojego życia DZICIACZKU i wyrzuciłam Cie ze znajomych po czym przyszedłeś na serwer i pociągnąłeś temat dalej http://www24.zippyshare.com/v/YSXyamJN/file.html Sprawy na pw zostają na pw i nie przenosimy ich na serwer bądź odwrotnie. Proszę również o przedłużenie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Września 2015 #333016 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 cofając do tamtego tematu - > http://multi-head.pl/index.php?/topic/71432-skarga/#entry373091nie wiem czemu został zamkniety , czekam na dowód dlaczego ban nadany został na 1 godzine . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Realista Napisano 22 Września 2015 Autor #333019 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Po pierwsze zacząłęś mnie wyzywać na pw. Skończylam tam tekstem żebyś patrzył swojego życia DZICIACZKU i wyrzuciłam Cie ze znajomych po czym przyszedłeś na serwer i pociągnąłeś temat dalej http://www24.zippyshare.com/v/YSXyamJN/file.html Sprawy na pw zostają na pw i nie przenosimy ich na serwer bądź odwrotnie. Proszę również o przedłużenie bana. Ohoho widać że ktoś komuś na ambicje wjechał Jeszcze w zanadrzu to coś czarnego ma w genach donosicielstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Września 2015 #333022 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 takie teksty nie sa mile widziane , albo masz kulture albo nie , skarga po 1 nie sluszna po 2 ban sluszny , ale za to jak się odnosisz przedłuzam Ci do 3 dni abyś zrozumiał nad swoim postepowaniem bo na forum też słabo z kultura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Września 2015 #333023 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi