Master Napisano 22 Września 2015 #332873 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 witam. proponuje albo naprawic misje bo działał tylko rozdzial 1 albo w ogóle usunac je z serwera. na serwerze wystepuja bugi zwiazane z tym ze gracze maja po dwie bronie Ak-47 i bron ktora ma dana klasa. ninja tez dostaje ak i mozna se wyobrazić co sie dzieje, skoro i tak jest juz za silna to jeszcze ma ak.. bugi nie wystepuja zawsze ale dosyc czesto.. ja praktycznie co mape mam ak pomimo ze nie wykonuje zadnej misji i trzeba go wywalac a w nastepnej rundzie jest ponownie. prosze o rozpatrzenie sprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 22 Września 2015 #332895 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Słuchaj Masterku pisałem już to w innym temacie który również jest na temat misji. Misję możliwe ze działają lecz pierw bodajże trzeba zaliczyć rozdział pierwszy w co wątpię ze ktoś to zaliczy bo wbić 4k hs to chyba nie reale bo zawsze reset jak przy góra ogólnie 7,8k zabić i jeżeli ktoś z tego ma ustrzelić 4k hs to życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 22 Września 2015 #333087 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 http://amxx.pl/topic/72044-misje-questy-wersja-4-update/ Zakładam, że to te questy macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 22 Września 2015 Autor #333095 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Tylko ze ja w tym momencie mam taka sytuacje ze nie wykonałem 2 misji z rodzialu pierwszego (zabij 10 kosa i 4000 hs) i nie moge wgl wlaczyc misji nawet tej nie wykonanej.. misje "zabij 5 osob ak " zrobilem dawno a do tej pory dostaje ak po zmianie mapy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2015 #333272 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Ja juz mam 1000 hs wiec moze sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 23 Września 2015 #333293 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Może któryś z góry się wypowie na ten temat. Działają te misję czy nie? Jeżeli nie to trzeba naprawić lub wywalić bo po co nam te misję skoro one się bugują i ciągle mam ak skoro już tych misji nie robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 30 Września 2015 #335636 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Misje zostały wyłączone z powodu bugów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 30 Września 2015 #335637 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi