Bacior Napisano 20 Kwietnia 2023 #693121 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) Witam zakupiłem dzisiaj klasę konspirant i po wysłaniu sms'a nie otrzymałem kodu zwrotnego. Wszelakie potwierdzenia wysłania sms'a moge podać osobie, która zajmie się sprawą. @~Czarna~ @senor Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez Bacior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
''Kierownik'' Napisano 20 Kwietnia 2023 #693126 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) @Bacior Jeśli chodzi o sprawy związane z kupnem usług na sieci, wszystkie problemy proszę zgłaszać w prywatnej wiadomości do @cipek/ @aquax Jeśli coś jest jeszcze niejasne pisz do mnie na pw Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez ''Kierownik'' Bacior dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
''Kierownik'' Napisano 20 Kwietnia 2023 #693127 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi