Administrator aquax Napisano 21 Września 2015 #332778 Administrator Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Witajcie. Pod tym tematem oczekuję od was opinii o swoim typie na opiekuna serwera. Jest to wstępna ankietą, która pomoże mi uświadomić jakiego wyboru mam dokonać. Poniżej proszę uwzględnić : - nick admina - dlaczego on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Września 2015 #332777 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 A ja moge aquax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 21 Września 2015 #332775 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 A ja moge aquax? . Jak grasz to smialo, wiesz co robisz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 21 Września 2015 #332774 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 A ja bym chciał poskakać na tej sieci na serwerze typu DR. PS: Pamiętaj, że wybieranie opiekuna drogą demokracji nie zawsze jest dobrym pomysłem (mogą o głosy żydzić itd...) ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 21 Września 2015 #332769 Udostępnij Napisano 21 Września 2015 - nick admina: Help Mi Pliss - dlaczego on: Jest od samego początku.Rolę admina wykonuję znakomicię.Miły i sympatyczny.Da się pogadać z nim. Myślę że to najlepszy kandydant na opiekuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 22 Września 2015 #332832 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 - nick admina: - dlaczego on: Gram czasami na tym serwerze i widzę, że ten admin ładnie ogarnia. Do tego często siedzi na TSie i można z nim o wszystkim porozmawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Września 2015 #332854 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 EvO Because? Opiekun nie tylko powinien ogarniać serwer ale też sprawy techniczne... Czasami siedze po nockach i widzę ile EvO robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastek aka happy panda Napisano 22 Września 2015 #332861 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 - nick admina: Help Mi Pliss - dlaczego on: Jest od samego początku,rolę admina wykonuję znakomicię.Miły i sympatyczny.Da się pogadać z nim. Myślę że to najlepszy kandydant na opiekuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViXeN98 Napisano 22 Września 2015 #332899 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 @up Powiem Ci, że strasznie się napracowałeś przy tym poście kopiując go od Vandala ale mniejsza Nick Admina : Dlaczego ? : Jak dla mnie jest ogarnięty, wie co ma robić i nie widziałem żeby miał jakies konflikty z innymi graczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m50b25 Napisano 22 Września 2015 #332900 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Również podpisuję się pod adminem : Help Me Pliss Dlaczego?: Dlaczego by nie. Jest Miły uprzejmy, ogarnięty, pomocny. Miałem również okazję z nim porozmawiac na TS'ie, rozmowa byla przyjemna. Myślę, że dałby sobie radę jako "Anioł Stróż" serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 22 Września 2015 #333020 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Powiem tak. Znam cię help mi i jesteś miły, lecz opiekunem powinien zostać ktoś kto ogarnie serwer i sprawy techniczne. - nick admina : Evo - dlaczego on : Jestem pewny że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ops. Napisano 22 Września 2015 #333076 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Przepraszam, że się wtrącę co do waszych opinii na temat "Help mi plis" Rozumiem, że to wasza opinia, ale... Opiekunem serwera nie powinien być ktoś, kto ogarnia adminowanie i jest dla was w porządku chłopakiem, tutaj potrzeba coś trochę więcej niż byciem tylko "ogarniętym". Dla mnie to najlepszą osobą będzie Evo, powodu zostały wymierzone na górze, no i myślę, że naprawdę jest odpowiednią osobą na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 22 Września 2015 #333129 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Ohhhh tak,opiekunem ma zostać ktoś kto jest miły i ogarnia admina na serwerze...Jeśli tyle według was wystarczy to powodzenia życzę Jeśli tylko @EvO by chciał to jest to najlepsza opcja i chyba nie masz co się zastanawiać @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyzek Napisano 22 Września 2015 #333176 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Ja osobiscie swoj glos oddaje na EvO. Powody wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kit Napisano 22 Września 2015 #333189 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Witam, jestem tu bardzo krótko ale z tego co zauważyłem Help Me Pliss jest pomocny , mozna z nim pogadac dosłownie o wszystkim, myślę że jest lubiany na sieci i z tego co widzę dobrze ogarnia swoje obowiązki, tyle. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 23 Września 2015 #333310 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 - Nick admina: Help Mi Pliss - Dlaczego On ?: Pomógł mi w pewnym problemie i gdy chciałem mu się odwdzięczyć plusikiem to odparł, że nie chce plusika i zaznaczył, że w razie kolejnych problemów zgłaszać się do niego.Bardzo Pomocny Chłopak a to ważne jeśli chodzi o opiekuna jest także miły i ogarnięty. Można się z nim dogadać, lepszej osoby nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Deska :D Napisano 23 Września 2015 #333376 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Nick : Help mi pliss Dlaczego on : Ponieważ jest aktywny na serwerze , miły , da się z nim pogadać bez awantury , pomocny Poprostu człowiek idealny na opiekuna serwera Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Negatyv! Napisano 24 Września 2015 #333449 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nick Admina : Help mi pliss Dlaczego on?: Myślę że dobrze wykonuje swoją pracę, pomocny,często aktywny na serwerze. Moim zdaniem to właśnie on powinien zostać opiekunem serwera,pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Września 2015 #333459 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Nie ma to jak opiekun serwera publicznie pouczający H@ i właściciela sieci. To tylko na multi-head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 24 Września 2015 #333495 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 W sumie zawsze chciałem mieć takiego OP http://multi-head.pl/index.php?/topic/71243-parodiaa/ Szczerze mówiąc @EvO Ma dużo czasu i jest lujem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 24 Września 2015 #333841 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Jestem za @EvO, który mógłby też zająć się tym serwerem od strony technicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halo ya Napisano 24 Września 2015 #333823 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 nick admina: Help Mi Pliss - dlaczego on: Jest spoko gra wszystkich sprawdza i długo gra na serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Września 2015 Autor #335287 Administrator Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Nowym opiekunem serwera zostaje Help Mi Pliss Gratulujemy !. Dodam tylko, że nie pozostaje on sam, ponieważ jako jego prawą ręką zostaje Evo. , który ma dopilnować niedoświadczonego na tej funkcji kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Września 2015 Autor #335288 Administrator Udostępnij Napisano 29 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Października 2015 #341241 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Sprawy dotyczące Serwera" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi