Skocz do zawartości

Opiekun Serwera ?

aquax

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Witajcie.

Pod tym tematem oczekuję od was opinii o swoim typie na opiekuna serwera.

Jest to wstępna ankietą, która pomoże mi uświadomić jakiego wyboru mam dokonać. 

Poniżej proszę uwzględnić :

- nick admina

- dlaczego on 

@up

Powiem Ci, że strasznie się napracowałeś przy tym poście kopiując go od Vandala ale mniejsza

Nick Admina :

Dlaczego ? : Jak dla mnie jest ogarnięty, wie co ma robić i nie widziałem żeby miał jakies konflikty z innymi graczami :)

Również podpisuję się pod  adminem : Help Me Pliss

Dlaczego?: Dlaczego by nie. Jest Miły uprzejmy, ogarnięty, pomocny. Miałem również okazję z nim porozmawiac na TS'ie, rozmowa byla przyjemna. Myślę, że dałby sobie radę jako "Anioł Stróż" serwera.

Przepraszam, że się wtrącę co do waszych opinii na temat "Help mi plis" Rozumiem, że to wasza opinia, ale... Opiekunem serwera nie powinien być ktoś, kto ogarnia adminowanie i jest dla was w porządku chłopakiem, tutaj potrzeba coś trochę więcej niż byciem tylko "ogarniętym". Dla mnie to najlepszą osobą będzie Evo, powodu zostały wymierzone na górze, no i myślę, że naprawdę jest odpowiednią osobą na to.

Witam, jestem tu bardzo krótko ale z tego co zauważyłem Help Me Pliss

jest pomocny , mozna z nim pogadac dosłownie o wszystkim, myślę że jest lubiany na sieci i z tego co widzę dobrze ogarnia swoje obowiązki, tyle.

pozdrawiam.

- Nick admina: Help Mi Pliss

- Dlaczego On ?: Pomógł mi w pewnym problemie i gdy chciałem mu się odwdzięczyć plusikiem to odparł, że nie chce plusika i zaznaczył, że w razie kolejnych problemów zgłaszać się do niego.Bardzo Pomocny Chłopak a to ważne jeśli chodzi o opiekuna  :) jest także miły i ogarnięty.

Można się z nim dogadać, lepszej osoby nie ma :)

Gość Pan Deska :D

Nick : Help mi pliss

Dlaczego on : Ponieważ jest aktywny na serwerze , miły , da się z nim pogadać bez awantury , pomocny

Poprostu człowiek idealny na opiekuna serwera Pozdrawiam.

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• 3 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...